Српски
Srpski
English
eXTReMe Tracker
ВЕЧИТИ ШАХ
Прва - Турнири - Претрага - Рејтинг - Репортаже - Једи једи - Линк
user:  
pass:
 
  Перпетуал дневне вести

Перпетуал дневне вести

Милан Јеремић - 15.10.2018

ПОРТО КАРАС: ПОБЕДЕ ИТАКЕ И ПАРТИЗАНА / СЛОВЕН 3:3 - ТРЕЋИ ПОРАЗ СВИДЛЕРА / ВОДЕ АЛКАЛОИД И ПАДОВА

После 3,5 часа игре српске екипе су стајале овако: Партизан (Београд) је славио 3,5:2,5 против Ан пасана (Холандија), победама Марка Максимовића и Милана Поповића. Итака (Београд) је приводила меч крају - 3:1, победама Дмитрија Светушкина и Гојка Вучинића, реми Александра Инђића и Вука Дамјановића - Велимир Ивић је био добијен са квалитетом више и завршница Михајла Стојановића у оквирима ремија - све у свему, за сигурну победу 4,5:1,5. И већина осталих мечева се приводила крају, само је Словен (Рума) играо свих шест партија - резултат 0:0!. На крају резултат нерешен 3:3, уз утисак да је Словен био много ближе победи.

Алкалоид (Македонија) је у дербију победио екипу Медниј Всадник, Русија (Динг је нанео Свидлеру и трећи пораз). Алкалоид и, као изненађење, Падова (Италија) имају све четири победе. А само бод мање имају Одлар Јурду (Азербејџан), АВЕ Нови Бор (Чешка), Бер Шева (Израел) и Валеренга (Норвешка). Следи велика група са 6 бодова и у тој групи при врху Итака (Београд). Партизан има 4 бода, а Словен 3.

Теодора Ињац игра веома добро челну таблу Марибора - у 4. колу реми са 200 рејтинг поена бољом Анастасијом Бондарук, црним фигурама и са 2 из 4 има зарађено преко 20 рејтинг поена.