Српски
Srpski
English
eXTReMe Tracker
ВЕЧИТИ ШАХ
Прва - Турнири - Претрага - Рејтинг - Репортаже - Једи једи - Линк
user:  
pass:
 
  Централноевропски Зонски 1969

Централноевропски Зонски 1969

Рах, 5.10 - 4.11.1969


Инфо - Пгн(228) - Партије - Учесници - Коло - Бергер - Стање

Датум Бели Резултат Црни ECO
05.10.1969 Јакобсен, Оле 0:1 Хартох, Роберт E61
05.10.1969 Ивков, Борислав ½:½ Сигурјонсон, Гудмундур E69
05.10.1969 Андерсон, Улф ½:½ Хехт, Ханс-Јоахим A04
05.10.1969 Дибал, Јирген 0:1 Матановић, Александар B06
05.10.1969 Дикштајн, Андреас 0:1 Портиш, Лајош B48
05.10.1969 Лахти, Аки 0:1 Дример, Делфи A46
05.10.1969 Јансон, Борје ½:½ Адамски, Јан E90
05.10.1969 Радулов, Иван 1:0 Вестеринен, Хеики C45
05.10.1969 Улман, Волфганг 1:0 Свајг, Арне A87
05.10.1969 Еспиг, Луц 0:1 Смејкал, Јан B03
05.10.1969 Камилери, Анри ½:½ Барцаи, Ласло B23
06.10.1969 Хартох, Роберт 0:1 Барцаи, Ласло A36
06.10.1969 Смејкал, Јан 1:0 Камилери, Анри A30
06.10.1969 Свајг, Арне ½:½ Еспиг, Луц A34
06.10.1969 Вестеринен, Хеики ½:½ Улман, Волфганг C08
06.10.1969 Адамски, Јан ½:½ Радулов, Иван E14
06.10.1969 Дример, Делфи ½:½ Јансон, Борје B07
06.10.1969 Портиш, Лајош ½:½ Лахти, Аки B06
06.10.1969 Матановић, Александар ½:½ Дикштајн, Андреас C04
06.10.1969 Хехт, Ханс-Јоахим ½:½ Дибал, Јирген A88
06.10.1969 Сигурјонсон, Гудмундур 1:0 Андерсон, Улф C93
06.10.1969 Јакобсен, Оле 1:0 Ивков, Борислав A41
07.10.1969 Ивков, Борислав 1:0 Хартох, Роберт E64
07.10.1969 Андерсон, Улф 1:0 Јакобсен, Оле B35
07.10.1969 Дибал, Јирген 1:0 Сигурјонсон, Гудмундур C16
07.10.1969 Дикштајн, Андреас 0:1 Хехт, Ханс-Јоахим C53
07.10.1969 Лахти, Аки 0:1 Матановић, Александар C01
07.10.1969 Јансон, Борје ½:½ Портиш, Лајош E99
07.10.1969 Радулов, Иван ½:½ Дример, Делфи B15
07.10.1969 Улман, Волфганг 1:0 Адамски, Јан E90
07.10.1969 Еспиг, Луц 0:1 Вестеринен, Хеики E61
07.10.1969 Камилери, Анри 0:1 Свајг, Арне C70
07.10.1969 Барцаи, Ласло 0:1 Смејкал, Јан C56
09.10.1969 Хартох, Роберт 0:1 Смејкал, Јан A36
09.10.1969 Свајг, Арне 0:1 Барцаи, Ласло B20
09.10.1969 Вестеринен, Хеики 1:0 Камилери, Анри C29
09.10.1969 Адамски, Јан 0:1 Еспиг, Луц B37
09.10.1969 Дример, Делфи ½:½ Улман, Волфганг C18
09.10.1969 Портиш, Лајош ½:½ Радулов, Иван D37
09.10.1969 Матановић, Александар ½:½ Јансон, Борје B08
09.10.1969 Хехт, Ханс-Јоахим ½:½ Лахти, Аки B89
09.10.1969 Сигурјонсон, Гудмундур ½:½ Дикштајн, Андреас A07
09.10.1969 Јакобсен, Оле ½:½ Дибал, Јирген D76
09.10.1969 Ивков, Борислав ½:½ Андерсон, Улф E62
10.10.1969 Андерсон, Улф 1:0 Хартох, Роберт B07
10.10.1969 Дибал, Јирген ½:½ Ивков, Борислав C86
10.10.1969 Дикштајн, Андреас ½:½ Јакобсен, Оле B91
10.10.1969 Лахти, Аки ½:½ Сигурјонсон, Гудмундур E61
10.10.1969 Јансон, Борје ½:½ Хехт, Ханс-Јоахим A38
10.10.1969 Радулов, Иван ½:½ Матановић, Александар B19
10.10.1969 Улман, Волфганг ½:½ Портиш, Лајош D41
10.10.1969 Еспиг, Луц 1:0 Дример, Делфи B54
10.10.1969 Камилери, Анри 0:1 Адамски, Јан B25
10.10.1969 Барцаи, Ласло 0:1 Вестеринен, Хеики B24
10.10.1969 Смејкал, Јан 0:1 Свајг, Арне A80
11.10.1969 Хартох, Роберт ½:½ Свајг, Арне A87
11.10.1969 Вестеринен, Хеики 0:1 Смејкал, Јан C86
11.10.1969 Адамски, Јан ½:½ Барцаи, Ласло D13
11.10.1969 Дример, Делфи 1:0 Камилери, Анри B20
11.10.1969 Портиш, Лајош 1:0 Еспиг, Луц A54
11.10.1969 Матановић, Александар ½:½ Улман, Волфганг C09
11.10.1969 Хехт, Ханс-Јоахим ½:½ Радулов, Иван B31
11.10.1969 Сигурјонсон, Гудмундур 1:0 Јансон, Борје B09
11.10.1969 Јакобсен, Оле 1:0 Лахти, Аки A11
11.10.1969 Ивков, Борислав ½:½ Дикштајн, Андреас A29
11.10.1969 Андерсон, Улф ½:½ Дибал, Јирген B25
14.10.1969 Дибал, Јирген 1:0 Хартох, Роберт B06
14.10.1969 Дикштајн, Андреас 0:1 Андерсон, Улф B32
14.10.1969 Лахти, Аки ½:½ Ивков, Борислав B80
14.10.1969 Јансон, Борје 1:0 Јакобсен, Оле E17
14.10.1969 Радулов, Иван ½:½ Сигурјонсон, Гудмундур C15
14.10.1969 Улман, Волфганг 0:1 Хехт, Ханс-Јоахим B36
14.10.1969 Еспиг, Луц 1:0 Матановић, Александар C99
14.10.1969 Камилери, Анри ½:½ Портиш, Лајош B42
14.10.1969 Барцаи, Ласло ½:½ Дример, Делфи B61
14.10.1969 Смејкал, Јан 1:0 Адамски, Јан A26
14.10.1969 Свајг, Арне 1:0 Вестеринен, Хеики A15
15.10.1969 Хартох, Роберт 0:1 Вестеринен, Хеики E62
15.10.1969 Адамски, Јан 0:1 Свајг, Арне C70
15.10.1969 Дример, Делфи ½:½ Смејкал, Јан C46
15.10.1969 Портиш, Лајош ½:½ Барцаи, Ласло E05
15.10.1969 Матановић, Александар 1:0 Камилери, Анри C63
15.10.1969 Хехт, Ханс-Јоахим 1:0 Еспиг, Луц B80
15.10.1969 Сигурјонсон, Гудмундур 0:1 Улман, Волфганг C09
15.10.1969 Јакобсен, Оле ½:½ Радулов, Иван A14
15.10.1969 Ивков, Борислав ½:½ Јансон, Борје E92
15.10.1969 Андерсон, Улф 1:0 Лахти, Аки C06
15.10.1969 Дибал, Јирген ½:½ Дикштајн, Андреас A10
16.10.1969 Дикштајн, Андреас 1:0 Хартох, Роберт B09
16.10.1969 Лахти, Аки 0:1 Дибал, Јирген E60
16.10.1969 Јансон, Борје ½:½ Андерсон, Улф E91
16.10.1969 Радулов, Иван ½:½ Ивков, Борислав B42
16.10.1969 Улман, Волфганг 1:0 Јакобсен, Оле D82
16.10.1969 Еспиг, Луц ½:½ Сигурјонсон, Гудмундур E95
16.10.1969 Камилери, Анри 0:1 Хехт, Ханс-Јоахим C11
16.10.1969 Барцаи, Ласло ½:½ Матановић, Александар E52
16.10.1969 Смејкал, Јан ½:½ Портиш, Лајош E63
16.10.1969 Свајг, Арне ½:½ Дример, Делфи A03
16.10.1969 Вестеринен, Хеики 1:0 Адамски, Јан B44
18.10.1969 Хартох, Роберт 1:0 Адамски, Јан E61
18.10.1969 Дример, Делфи 1:0 Вестеринен, Хеики C62
18.10.1969 Портиш, Лајош 1:0 Свајг, Арне A88
18.10.1969 Матановић, Александар ½:½ Смејкал, Јан C98
18.10.1969 Хехт, Ханс-Јоахим ½:½ Барцаи, Ласло B28
18.10.1969 Сигурјонсон, Гудмундур 1:0 Камилери, Анри C88
18.10.1969 Јакобсен, Оле 1:0 Еспиг, Луц A37
18.10.1969 Ивков, Борислав ½:½ Улман, Волфганг D93
18.10.1969 Андерсон, Улф ½:½ Радулов, Иван B34
18.10.1969 Дибал, Јирген 0:1 Јансон, Борје B02
18.10.1969 Дикштајн, Андреас 1:0 Лахти, Аки B02
19.10.1969 Лахти, Аки 0:1 Хартох, Роберт D78
19.10.1969 Јансон, Борје ½:½ Дикштајн, Андреас D02
19.10.1969 Радулов, Иван 0:1 Дибал, Јирген B73
19.10.1969 Улман, Волфганг ½:½ Андерсон, Улф E14
19.10.1969 Еспиг, Луц ½:½ Ивков, Борислав B06
19.10.1969 Камилери, Анри 0:1 Јакобсен, Оле B23
19.10.1969 Барцаи, Ласло ½:½ Сигурјонсон, Гудмундур C09
19.10.1969 Смејкал, Јан ½:½ Хехт, Ханс-Јоахим E61
19.10.1969 Свајг, Арне ½:½ Матановић, Александар A07
19.10.1969 Вестеринен, Хеики 0:1 Портиш, Лајош C94
19.10.1969 Адамски, Јан 1:0 Дример, Делфи E51
20.10.1969 Хартох, Роберт 0:1 Дример, Делфи A25
20.10.1969 Портиш, Лајош 1:0 Адамски, Јан A76
20.10.1969 Матановић, Александар ½:½ Вестеринен, Хеики C78
20.10.1969 Хехт, Ханс-Јоахим 0:1 Свајг, Арне C70
20.10.1969 Сигурјонсон, Гудмундур 1:0 Смејкал, Јан C93
20.10.1969 Јакобсен, Оле 0:1 Барцаи, Ласло E72
20.10.1969 Ивков, Борислав 1:0 Камилери, Анри A44
20.10.1969 Андерсон, Улф 1:0 Еспиг, Луц B82
20.10.1969 Дибал, Јирген 0:1 Улман, Волфганг C18
20.10.1969 Дикштајн, Андреас 0:1 Радулов, Иван B61
20.10.1969 Лахти, Аки 0:1 Јансон, Борје A03
23.10.1969 Јансон, Борје 0:1 Хартох, Роберт A79
23.10.1969 Радулов, Иван 1:0 Лахти, Аки B34
23.10.1969 Улман, Волфганг 1:0 Дикштајн, Андреас D02
23.10.1969 Еспиг, Луц ½:½ Дибал, Јирген B35
23.10.1969 Камилери, Анри 0:1 Андерсон, Улф C55
23.10.1969 Барцаи, Ласло 1:0 Ивков, Борислав E70
23.10.1969 Смејкал, Јан 1:0 Јакобсен, Оле E62
23.10.1969 Свајг, Арне 0:1 Сигурјонсон, Гудмундур A01
23.10.1969 Вестеринен, Хеики 1:0 Хехт, Ханс-Јоахим B35
23.10.1969 Адамски, Јан ½:½ Матановић, Александар A14
23.10.1969 Дример, Делфи ½:½ Портиш, Лајош C47
24.10.1969 Хартох, Роберт ½:½ Портиш, Лајош A19
24.10.1969 Матановић, Александар 1:0 Дример, Делфи B07
24.10.1969 Хехт, Ханс-Јоахим 1:0 Адамски, Јан B06
24.10.1969 Сигурјонсон, Гудмундур 1:0 Вестеринен, Хеики C72
24.10.1969 Јакобсен, Оле ½:½ Свајг, Арне A88
24.10.1969 Ивков, Борислав 1:0 Смејкал, Јан B84
24.10.1969 Андерсон, Улф ½:½ Барцаи, Ласло B30
24.10.1969 Дибал, Јирген 1:0 Камилери, Анри B79
24.10.1969 Дикштајн, Андреас ½:½ Еспиг, Луц B42
24.10.1969 Лахти, Аки 0:1 Улман, Волфганг E61
24.10.1969 Јансон, Борје 0:1 Радулов, Иван B57
25.10.1969 Радулов, Иван 1:0 Хартох, Роберт B07
25.10.1969 Улман, Волфганг 1:0 Јансон, Борје A56
25.10.1969 Еспиг, Луц 1:0 Лахти, Аки B01
25.10.1969 Камилери, Анри 0:1 Дикштајн, Андреас C63
25.10.1969 Барцаи, Ласло 0:1 Дибал, Јирген B77
25.10.1969 Смејкал, Јан 0:1 Андерсон, Улф B53
25.10.1969 Свајг, Арне ½:½ Ивков, Борислав B25
25.10.1969 Вестеринен, Хеики 0:1 Јакобсен, Оле B96
25.10.1969 Адамски, Јан ½:½ Сигурјонсон, Гудмундур E94
25.10.1969 Дример, Делфи ½:½ Хехт, Ханс-Јоахим C10
25.10.1969 Портиш, Лајош 1:0 Матановић, Александар E08
27.10.1969 Хартох, Роберт ½:½ Матановић, Александар A30
27.10.1969 Хехт, Ханс-Јоахим 1:0 Портиш, Лајош C85
27.10.1969 Сигурјонсон, Гудмундур ½:½ Дример, Делфи B23
27.10.1969 Јакобсен, Оле 0:1 Адамски, Јан A42
27.10.1969 Ивков, Борислав 1:0 Вестеринен, Хеики A43
27.10.1969 Андерсон, Улф ½:½ Свајг, Арне C56
27.10.1969 Дибал, Јирген 0:1 Смејкал, Јан C11
27.10.1969 Дикштајн, Андреас ½:½ Барцаи, Ласло B97
27.10.1969 Лахти, Аки 1:0 Камилери, Анри C01
27.10.1969 Јансон, Борје ½:½ Еспиг, Луц D94
27.10.1969 Радулов, Иван 0:1 Улман, Волфганг A03
28.10.1969 Улман, Волфганг 1:0 Хартох, Роберт E74
28.10.1969 Еспиг, Луц 1:0 Радулов, Иван B35
28.10.1969 Камилери, Анри 0:1 Јансон, Борје B56
28.10.1969 Барцаи, Ласло ½:½ Лахти, Аки E11
28.10.1969 Смејкал, Јан 1:0 Дикштајн, Андреас C63
28.10.1969 Свајг, Арне ½:½ Дибал, Јирген A07
28.10.1969 Вестеринен, Хеики 1:0 Андерсон, Улф C84
28.10.1969 Адамски, Јан 0:1 Ивков, Борислав E14
28.10.1969 Дример, Делфи ½:½ Јакобсен, Оле B95
28.10.1969 Портиш, Лајош 1:0 Сигурјонсон, Гудмундур E94
28.10.1969 Матановић, Александар 0:1 Хехт, Ханс-Јоахим C93
29.10.1969 Хартох, Роберт ½:½ Хехт, Ханс-Јоахим A36
29.10.1969 Сигурјонсон, Гудмундур ½:½ Матановић, Александар C93
29.10.1969 Јакобсен, Оле ½:½ Портиш, Лајош D02
29.10.1969 Ивков, Борислав 1:0 Дример, Делфи A52
29.10.1969 Андерсон, Улф 1:0 Адамски, Јан B97
29.10.1969 Дибал, Јирген 1:0 Вестеринен, Хеики E60
29.10.1969 Дикштајн, Андреас ½:½ Свајг, Арне C44
29.10.1969 Лахти, Аки 0:1 Смејкал, Јан A49
29.10.1969 Јансон, Борје ½:½ Барцаи, Ласло A79
29.10.1969 Радулов, Иван 1:0 Камилери, Анри C00
29.10.1969 Улман, Волфганг ½:½ Еспиг, Луц A61
01.11.1969 Еспиг, Луц 1:0 Хартох, Роберт B23
01.11.1969 Камилери, Анри 0:1 Улман, Волфганг C02
01.11.1969 Барцаи, Ласло ½:½ Радулов, Иван E09
01.11.1969 Адамски, Јан ½:½ Дибал, Јирген D94
01.11.1969 Дример, Делфи ½:½ Андерсон, Улф B52
01.11.1969 Портиш, Лајош 0:1 Ивков, Борислав A46
01.11.1969 Матановић, Александар 1:0 Јакобсен, Оле B70
01.11.1969 Хехт, Ханс-Јоахим ½:½ Сигурјонсон, Гудмундур C02
02.11.1969 Хартох, Роберт 0:1 Сигурјонсон, Гудмундур B44
02.11.1969 Јакобсен, Оле ½:½ Хехт, Ханс-Јоахим E94
02.11.1969 Ивков, Борислав ½:½ Матановић, Александар E19
02.11.1969 Андерсон, Улф ½:½ Портиш, Лајош B42
02.11.1969 Дибал, Јирген 0:1 Дример, Делфи B61
02.11.1969 Дикштајн, Андреас ½:½ Адамски, Јан B80
02.11.1969 Лахти, Аки 0:1 Вестеринен, Хеики E60
02.11.1969 Јансон, Борје 1:0 Свајг, Арне A81
02.11.1969 Радулов, Иван ½:½ Смејкал, Јан C56
02.11.1969 Улман, Волфганг ½:½ Барцаи, Ласло A55
02.11.1969 Еспиг, Луц 1:0 Камилери, Анри B79
04.11.1969 Камилери, Анри ½:½ Хартох, Роберт B23
04.11.1969 Барцаи, Ласло 0:1 Еспиг, Луц A72
04.11.1969 Смејкал, Јан ½:½ Улман, Волфганг D79
04.11.1969 Свајг, Арне ½:½ Радулов, Иван E07
04.11.1969 Вестеринен, Хеики 0:1 Јансон, Борје B07
04.11.1969 Адамски, Јан 1:0 Лахти, Аки A33
04.11.1969 Дример, Делфи ½:½ Дикштајн, Андреас C18
04.11.1969 Портиш, Лајош 1:0 Дибал, Јирген E74
04.11.1969 Матановић, Александар ½:½ Андерсон, Улф B45
04.11.1969 Хехт, Ханс-Јоахим 0:1 Ивков, Борислав B80
04.11.1969 Сигурјонсон, Гудмундур 1:0 Јакобсен, Оле B21