Српски
Srpski
English
eXTReMe Tracker
ВЕЧИТИ ШАХ
Прва - Турнири - Претрага - Рејтинг - Репортаже - Једи једи - Линк
user:  
pass:
 
  Норвешка цугер 2018

Норвешка цугер 2018

Stavanger, 27.05.2018


Инфо - Пгн(45) - Партије - Архива - Учесници - Коло - Бергер - Стат - Стање

Датум Бели Резултат Црни ECO
27.05.2018 Вашје-Лаграв, Максим (2789) 1:0 Каруана, Фабијано (2822) A01
27.05.2018 Динг, Лижен (2791) 0:1 Со, Весли (2778) A30
27.05.2018 Ананд, Вишванатан (2760) ½:½ Мамеђаров, Шакријар (2808) C77
27.05.2018 Карлсен, Магнус (2843) ½:½ Карјакин, Сергеј (2782) A00
27.05.2018 Аронјан, Левон (2764) 0:1 Накамура, Хикару (2769) A18
27.05.2018 Каруана, Фабијано (2822) ½:½ Накамура, Хикару (2769) C50
27.05.2018 Карјакин, Сергеј (2782) 1:0 Аронјан, Левон (2764) A01
27.05.2018 Мамеђаров, Шакријар (2808) ½:½ Карлсен, Магнус (2843) E61
27.05.2018 Со, Весли (2778) ½:½ Ананд, Вишванатан (2760) A07
27.05.2018 Вашје-Лаграв, Максим (2789) ½:½ Динг, Лижен (2791) E48
27.05.2018 Динг, Лижен (2791) 0:1 Каруана, Фабијано (2822) E62
27.05.2018 Ананд, Вишванатан (2760) 1:0 Вашје-Лаграв, Максим (2789) A07
27.05.2018 Карлсен, Магнус (2843) 1:0 Со, Весли (2778) A07
27.05.2018 Аронјан, Левон (2764) 1:0 Мамеђаров, Шакријар (2808) C50
27.05.2018 Накамура, Хикару (2769) 1:0 Карјакин, Сергеј (2782) A06
27.05.2018 Каруана, Фабијано (2822) 1:0 Карјакин, Сергеј (2782) A28
27.05.2018 Мамеђаров, Шакријар (2808) ½:½ Накамура, Хикару (2769) E32
27.05.2018 Со, Весли (2778) ½:½ Аронјан, Левон (2764) A15
27.05.2018 Вашје-Лаграв, Максим (2789) ½:½ Карлсен, Магнус (2843) A07
27.05.2018 Динг, Лижен (2791) 0:1 Ананд, Вишванатан (2760) A07
27.05.2018 Ананд, Вишванатан (2760) 0:1 Каруана, Фабијано (2822) C50
27.05.2018 Карлсен, Магнус (2843) ½:½ Динг, Лижен (2791) A20
27.05.2018 Аронјан, Левон (2764) 0:1 Вашје-Лаграв, Максим (2789) B50
27.05.2018 Накамура, Хикару (2769) ½:½ Со, Весли (2778) A06
27.05.2018 Карјакин, Сергеј (2782) 1:0 Мамеђаров, Шакријар (2808) A01
27.05.2018 Каруана, Фабијано (2822) 0:1 Мамеђаров, Шакријар (2808) B07
27.05.2018 Со, Весли (2778) 1:0 Карјакин, Сергеј (2782) C65
27.05.2018 Вашје-Лаграв, Максим (2789) ½:½ Накамура, Хикару (2769) C65
27.05.2018 Динг, Лижен (2791) ½:½ Аронјан, Левон (2764) E48
27.05.2018 Ананд, Вишванатан (2760) ½:½ Карлсен, Магнус (2843) C65
27.05.2018 Карлсен, Магнус (2843) 1:0 Каруана, Фабијано (2822) E47
27.05.2018 Аронјан, Левон (2764) 0:1 Ананд, Вишванатан (2760) C50
27.05.2018 Накамура, Хикару (2769) ½:½ Динг, Лижен (2791) A06
27.05.2018 Карјакин, Сергеј (2782) ½:½ Вашје-Лаграв, Максим (2789) A01
27.05.2018 Мамеђаров, Шакријар (2808) 0:1 Со, Весли (2778) A45
27.05.2018 Каруана, Фабијано (2822) 0:1 Со, Весли (2778) A37
27.05.2018 Вашје-Лаграв, Максим (2789) 0:1 Мамеђаров, Шакријар (2808) B12
27.05.2018 Динг, Лижен (2791) 1:0 Карјакин, Сергеј (2782) A04
27.05.2018 Ананд, Вишванатан (2760) ½:½ Накамура, Хикару (2769) C65
27.05.2018 Карлсен, Магнус (2843) 0:1 Аронјан, Левон (2764) C65
27.05.2018 Аронјан, Левон (2764) 0:1 Каруана, Фабијано (2822) B40
27.05.2018 Накамура, Хикару (2769) ½:½ Карлсен, Магнус (2843) B09
27.05.2018 Карјакин, Сергеј (2782) ½:½ Ананд, Вишванатан (2760) A01
27.05.2018 Мамеђаров, Шакријар (2808) 1:0 Динг, Лижен (2791) A45
27.05.2018 Со, Весли (2778) ½:½ Вашје-Лаграв, Максим (2789) E60