Српски
Srpski
English
eXTReMe Tracker
VEČITI ŠAH
Prva - Turniri - Pretraga - Rejting - Reportaže - Jedi jedi - Link
user:  
pass:
 
  Komentar na finansijsku situaciju u ŠSS

Komentar na finansijsku situaciju u ŠSS

11.12.2016 /   Urošević, Goran (2267)

Поводом претходног текста, чини се да се Горан Урошевић осетио прозваним, те је и он написао неколико редова...

09.12.2016 /   Večiti šah info : Finansijska situacija u ŠS Srbije

Komentar na tekst

Najpre o prugastom odelu - dovoljno je da neko falsifikuje službenu ispravu nevažećim pečatom...

Verujem da je mozak, savetnik i mentor grupe koja je preuzela ŠSS da bi rehabilitovala bivšeg predsednika Miroslava Kopanju jedva dočekao da izvrne činjenice kako bi pokušao da mi ukalja obraz.

Jako sam razočaran što je Branko Tadić, koga smatram prijateljem, dozvolio da se detalji privatnog razgovora iskrivljuju i zloupotrebljavaju u maliciozne svrhe.

Informacija u dnevnoj štampi o dobiti sa nedavnog Evropskog klupskog kupa je približno tačna. Radi se o oko 5,5 miliona dinara i 20 novih DGT kompleta za prenos partija koje smo na moju molbu dobili od FIDE, a lako je proveriti koliko oni vrede.

Da podsetim da smo prošle godine već dobili 10 kompleta od FIDE.

Pošto je po prvi put sav promet išao preko računa Šahovskog saveza Srbije, a ne preko entiteta van svake kontrole poput Šahovskog saveza Vojvodine, Centra za razvoj šaha i slično, svi izvodi priliva i plaćanja su dostupni na uvid.

Čak je i predsednik ECU izjavio da je ovo prvi put da jedna balkanska šahovska federacija prijavljuje plus sa zvaničnih međunarodnih takmičenja. Svi znamo kako su organizatori profitablinih turnira u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bugarskoj i ranije u Srbiji išli u gubitke. Takođe svi znamo ko je bio zaslužan za to. I dalje čekamo izveštaj sa Ekipnog prvenstva Evrope iz 2009.godine i Evropskog prvenstva za mlade u ubrzanom i brzopoteznom šahu iz 2015.godine.

Na kraju, sada žalim što nisam objavio izjave pohvala organizaciji koje su uputili Hu Jifan, sestre Muzičuk, Kramnik, Geljfand, Ivančuk, Svidler, Radžabov, i mnogi drugi pojedinci i klubovi, kao i čelnici ECU.