Српски
Srpski
English
eXTReMe Tracker
VEČITI ŠAH
Prva - Turniri - Pretraga - Rejting - Reportaže - Jedi jedi - Link
user:  
pass:
 
  Dvestota objavljena šifra

Dvestota objavljena šifra

08.11.2013 / IM Marković, Ivan J (2469)

04.05.2013 / IM Marković, Ivan J (2469) : Chess Openings 24/7
16.05.2013 / IM Marković, Ivan J (2469) : Chess Openings 24/7 pretplata
24.06.2013 / IM Marković, Ivan J (2469) : Chess Openings 24/7: Stota objavljena šifra
11.09.2013 / IM Marković, Ivan J (2469) : Nove besplatne šifre i članci

Chess Openings 24/7: Dvestota objavljena šifra

Povodom objavljivanja dvestote šifre projekta Chess Openings 24/7, period tokom kojeg važe specijalni popusti na godišnje pretplate produžava se do kraja novembra 2013. Sajt Chess Openings 24/7 je za svoje posetioce i registrovane korisnike omogućio i mesečno pretplaćivanje na sadržaje, o čijem kvalitetu govori i zvanična preporuka dobijena od svetske Asocijacije šahovskih profesionalaca. Do sada je objavljeno 199 šifara i 63 članka (njihov broj se svakodnevno uvećava), a sada možete izabrati mesečnu (m. p.) ili godišnju pretplatu (g. p.), kako biste im pristupili:

Esencijalni paket (samo članci) – 1700 dinara (m. p.)/12500 dinara (g. p.);
Standardni paket (samo šifre) – 1700 dinara (m. p.)/12500 dinara (g. p.);
Profesionalni paket (i šifre i članci) – 2300 dinara (m. p.)/17000 dinara (g. p.).

Dinarske uplate moguće je izvršiti putem opšte uplatnice (na kraju teksta date su popunjene uplatnice za sve tri pretplate), a pre nego što se izvrši uplata, potrebno je registrovati korisničko ime na sajtu. Sledi kratko uputstvo:

Uputstvo za registraciju na sajtu Chess Openings 24/7

Ukucajte sledeću adresu u neki od uobičajenih pregledača (preporučujemo da tom prilikom ne koristite Internet Explorer, pošto se pokazalo da je dosta spor u prikazu podataka sa sajta): https://www.chessopenings24-7.com. Kada vam pregledač prikaže naslovnu stranu, levim dugmetom miša kliknite na Register (videti prikaz na slici ispod):

Popunite formular u desnom polju, upisujući redom željeno korisničko ime, lozinku (upišite je u drugom i trećem polju odozgo, kako biste potvrdili tačnost napisanog) i važeću elektronsku adresu.

Ispod toga upišite četiri velika latinična slova koja se pojavljuju u polju prošaranom tačkicama. Ukoliko ne vidite jasno šta piše u tom polju, kliknite levim dugmetom miša na dugmence na koje pokazuje šačica (kursor) u uveličanom prikazu na donjoj slici i prikazaće Vam se nova četiri slova (ovaj postupak možete ponavljati dok se ne pojavi dovoljno čitljiv tekst). Ostaje da levim dugmetom miša štriklirate kvadratić kojim potvrđujete da se slažete sa pravilima koja važe na sajtu i zatim takođe levim dugmetom miša kliknete na dugme za registraciju (prikazano uvećano na gornjoj slici).

Ukoliko ste sve uspešno uradili, sistem će Vas odmah prijaviti pod Vašim korisničkim imenom i dodeliti Vam besplatan pristup sledećim sadržajima: biće Vam dostupno 5 šifara otvaranja, kao i 5 članaka sa velemajstorskim analizama i komentarima.

Dinarsko plaćanje

Korisnici iz Srbije mogu se pretplatiti i putem opštih naloga za uplatu (na sajtu je omogućeno plaćanje putem internet kartica u evrima i dolarima). Prethodno je potrebno registrovati korisničko ime (kao što je ranije opisano), a zatim popuniti uplatnicu sa sledećim podacima:


Slika 1. Popunjena uplatnica za “esencijalnu” godišnju pretplatu

Slika 2. Popunjena uplatnica za “standardnu” godišnju pretplatu

Slika 3. Popunjena uplatnica za “profesionalnu” godišnju pretplatu

Slika 4. Popunjena uplatnica za “esencijalnu” mesečnu pretplatu

Slika 5. Popunjena uplatnica za “standardnu” mesečnu pretplatu

Slika 6. Popunjena uplatnica za “profesionalnu” mesečnu pretplatu

Obratite pažnju da na mestu gde piše “Korisnik: ” čitko i tačno upišete korisničko ime pod kojim ste se prethodno registrovali. Pretplata će biti aktivirana čim pristigne potvrda o uplaćenim sredstvima. Ukoliko želite da budete sigurni da će sve proteći u najboljem redu, možete skenirati primerak uplatnice po izvršenoj uplati i poslati ga sa osnovnim podacima na sledeću mejl adresu: subscriptions@chessopenings24-7.com.

Chess Openings 24/7 napominje još jednom da su navedene (i dinarske i devizne) cene godišnjih pretplata na standardni i profesionalni paket promotivne i da važe samo tokom novembra 2013. Ukoliko želite da prethodno proverite važnost ponude, proverite tabelu na sledećoj strani sajta: https://www.chessopenings24-7.com/en_subscriptions.php, ili pišite na sales@chessopenings24-7.com. Ako želite dodatne informacije o šahovskim sadržajima, pišite na editorial.board@chessopenings24-7.com.